Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση στη Ferryscanner

Πρακτική Άσκηση σε Τουριστικό Γραφείο

Ποιοι είμαστε?

Στην έμπειρη ομάδα της Ferryscanner, διασφαλίζουμε ότι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο θα βρουν και θα κλείσουν στην ιστοσελίδα μας τα πιο οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Είμαστε νέοι και νέες με ανήσυχο πνεύμα και πάθος για την τεχνολογία, τον τουρισμό και την καινοτομία. Αναπτυσσόμαστε συνεχώς, γι’ αυτό και ψάχνουμε ενθουσιώδεις φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Γιατί η Ferryscanner;

-Θα αποκτήσεις γνώση και εμπειρία χρησιμοποιώντας τις παγκόσμιες πρακτικές και την πιο καινούργια τεχνολογία.

-Θα εργαστείς σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον, με νέους, δυναμικούς ανθρώπους που σκέφτονται δημιουργικά και αγαπούν να δουλεύουν σε ομάδες.

-Θα εργαστείς στα νέα, υπερσύγχρονα γραφεία μας στην καρδιά της Αθήνας.

-Θα μάθεις να χρησιμοποιείς διάφορα λογισμικά συστήματα: το σύστημα κρατήσεων Open Seas (by Liknoss), το εσωτερικό μας CRM, το λογισμικό για το helpdesk και την πλατφόρμα Microsoft SharePoint για οργάνωση πληροφοριών.

-Θα συμμετέχεις στη διαχείριση ακτοπλοϊκών κρατήσεων, έκδοση/ αλλαγή/ ακύρωση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, υποστήριξη πελατών μέσω e-mail και chat (στα ελληνικά & αγγλικά) και άλλα. Θα μάθεις να εργάζεσαι σε ένα γρήγορο, δυναμικό περιβάλλον.

-Θα μπορέσεις να φέρνεις μαζί στο γραφείο το σκυλάκι σου.

-Θα έχεις ως αντικείμενο ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο … τα ταξίδια!!!

-Μάθε τι είπαν άλλοι φοιτητές για την εμπειρία τους στη Ferryscanner εδώ: https://www.ferryscanner.com/el/blog/axiologisi-praktikis-askisis-2021

Τι ψάχνουμε;

Δυναμικούς και ταλαντούχους φοιτητές με καλή γνώση αγγλικών και σπουδές στον τομέα του Τουρισμού ή Διοίκησης Επιχειρήσεων που αναζητούν εταιρεία για την υποχρεωτική 5μηνη ή 6μηνη πρακτική άσκηση. Έχεις ομαδικό πνεύμα, οργανωτικότητα και σου αρέσει η επικοινωνία; Σε θέλουμε!

Κάνε την αίτηση εδώ: https://ferryscanner.recruitee.com/o/athens