Ενημερωτική παρουσίαση  που διοργανώνει ο Οργανισμός ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αγαπητέ Φοιτητή,

Ευχόμαστε η πρόσκληση μας να σε βρίσκει καλά.

Ο οργανισμός ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) σε προσκαλεί στην ενημερωτική παρουσίαση του που διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Τουρισμού, έχει διαπιστευτεί απο το ACCA με 4 απαλλαγές/εξερέσεις μαθημάτων απο την πιστοποίηση (ACCA Qualification) που είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη, καθώς και στην Ελλάδα απο το ΣΟΕΛ, και ουσιαστικά με την ολοκλήρωση του προπτυχιακού σου στη Διοίκηση Τουρισμού έχεις την ευκαιρία να κάνεις την εγγραφή σου με έκτπωση και να πάρεις τις απαλλαγές που δικαιούσαι απο το ACCA, συνεχίζοντας έτσι με την πιστοποίηση και στην ολοκλήρωση αυτής με λιγότερα μαθήματα.

Το ACCA μαζί με το ΣΟΕΛ έχουν συνεργασία απο το 2009, και μέσω του JES (Joint Exam Scheme – Κοινό πρόγραμμα εξετάσεων) σου δίνει την ευκαιρία να αναγνωριστείς ως ορκωτός στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια με την ολοκλήρωση του ACCA Qualification.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το JES θα βρείτε εδώ.

Θα υπάρχει η δυνατότητα για κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει εγγραφή στο JES, και πιο συγκεκριμένα στο ACCA με εκπτωτικούς κωδικούς.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής στο ACCA, πατήστε εδώ.

Η παρουσίαση είναι προγραμματίσμένη για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, και θα ξεκινήσει στις 16:00 με διάρκεια 1 ώρας και 30 λεπτά.  

Για να συνδεθείς στην διαδικτυακή παρουσίαση στις 20 Οκτωβρίου, πάτησε εδώ.

Θα χαρούμε να σε δούμε στήν παρουσίαση μας.

Με εκτίμηση,

ACCA Greece