Διαγωνισμός για νέους εως 25 ετών στον τομέα του τουρισμού – με χρηματικό έπαθλο

Διαγωνισμός «Σκέψου Τουριστικά, Δράσε Επιχειρηματικά»

Σε καλωσορίζουμε στον Διαγωνισμό του έργου Social Rural Youth  για νέες επιχειρηματικές ιδέες στον τομέα του τουρισμού, με τίτλο «Σκέψου Τουριστικά, Δράσε Επιχειρηματικά». Μέσω του διαγωνισμού, σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις τις επιχειρηματικές σου ικανότητες, και να αποκτήσεις νέες γνώσεις και έμπνευση. Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του έργου μας https://socialyouth.eu/news/?lang=el.  Διαγωνίσου με την ιδέα σου, ωφελήσου από την επαφή σου με ειδικούς και επιχειρηματίες και μεγάλωσε το δίκτυό σου. Η ιδέα σου μπορεί να κερδίσει και να έχεις την ευκαιρία να την κάνεις πραγματικότητα.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, αποδέξου την πρόκληση!

Ο Διαγωνισμός του έργου Social Rural Youth στην Ελλάδα   «Σκέψου τουριστικά, Δράσε επιχειρηματικά» αποτελείται από 3 στάδια που στόχο έχουν να αναδείξουν ταλαντούχους, επιχειρηματικά σκεπτόμενους νέους ή νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες με λιγότερο από 2 χρόνια εμπειρίας, ώστε να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τη δική τους τουριστική επιχείρηση στο μέλλονς και να λάβουν τη θέση που τους αρμόζει στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Κάνε κλικ εδώ για όλες οι πληροφορίες του διαγωνισμού https://socialyouth.eu/news/?lang=el

Τα Στάδια είναι τα εξής:

  1. Κατάθεση των ιδεών online (https://forms.gle/7XSVMffTHSuqDcyo8)
  2. Επιλογή των 5 καλύτερων ιδεών για συμμετοχή στην ημερίδα ανάδειξης του νικητή
  3. Ημερίδα ανάδειξης του νικητή στην Αθήνα στις 6 Μαΐου 2022.

Στάδιο 1 – Κατάθεση των ιδεών

Κατέθεσε μια σύνοψη της ιδέας σου για πιθανή τουριστική υπηρεσία ή πιθανό προϊόν ή πιθανή τουριστική κοινωνική επιχείρηση και περιέγραψε:

– Το πρόβλημα που θέλεις να αντιμετωπίσεις

– Τις πιθανές λύσεις και αναμενόμενα αποτελέσματα.

Θα βρεις την online αίτηση εδώ. https://forms.gle/7XSVMffTHSuqDcyo8

Στάδιο 2 – Επιλογή των 5 καλύτερων ιδεών

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από μια ομάδα ειδικών και εκπαιδευτών σε θέματα τουρισμού ή/και κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε εθνικό επίπεδο, και οι 5 περισσότερο υποσχόμενες ιδέες θα προκριθούν και θα παρουσιαστούν στην Ημερίδα ανάδειξης του νικητή στην Αθήνα.

Στάδιο 3

Ημερίδα ανάδειξης του νικητή – 6 Μαΐου 2022 Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες με τις 5 καλύτερες ιδέες θα προσκληθούν σε Ημερίδα στην Αθήνα στις 6 Μαΐου 2022, για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε Επιτροπή ειδικών. Η Επιτροπή θα επιλέξει μεταξύ τους την τελική, νικήτρια ιδέα.

Το έπαθλο για τον/την νικητή /τρια θα είναι το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και θα δοθεί την ημέρα της ημερίδας (6/5/2022)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη έργου στην ΚΟΙΝΣΕΠ Δροσοσταλίδα, κα. Σοφία Τσιορτού sofia@tsiortos.com, 697 271 8609.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας

Με εκτίμηση

Η ομάδα της Δροσοσταλίδας ΚΟΙΝΣΕΠ