Διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας για το χειμερινό εξάμηνο 2024-25

Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών

Κτίριο Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Νότια Πτέρυγα)

2ος/3ος όροφος

To Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών σας ενημερώνει ότι με την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2024-2025, θα προσφερθούν μαθήματα Γαλλικής γλώσσας κατά το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο, τα οποία θα απευθύνονται σε όλες τις Σχολές και τα Τμήματα.

Η διαμόρφωση των επιπέδων των μαθημάτων γίνεται με βάση τις μαθησιακές ανάγκες των προπτυχιακών φοιτητών (ως προτεραιότητα) αλλά θα δημιουργηθούν τμήματα και για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (μεταπτυχιακοί φοιτητές, ΔΕΠ/ΕΕΠ/ΕΔΙΠ/ΕΤΕΠ, διοικητικό προσωπικό).

Κατά το χειμερινό εξάμηνο θα προσφέρονται τα εξής μαθήματα:

ΤμήμαΕπίπεδοΔιδακτικές ώρες
Γαλλικά Ι: Αρχάριοι (απευθύνεται σε όλες τις Σχολές- πολλαπλά τμήματα)  Α.1.1.3
Γαλλικά Ι: Προχωρημένοι (απευθύνεται σε όλες τις Σχολές – πολλαπλά τμήματα)Α1+, Α23
Γαλλικά ΙΙΙ (απευθύνεται σε όλες τις Σχολές)B1, B23

Επίσης αν υπάρξει ενδιαφέρον, θα δημιουργηθούν τμήματα επιπέδου Γ1 ή/ και Γ2 και τμήματα Γαλλικών για Ειδικούς και Ακαδημαϊκούς Σκοπούς ( τουλάχιστον 5 ενδιαφερόμενα άτομα).

Η διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας στο Διδασκαλείο δεν οδηγεί στην επίσημη πιστοποίηση αλλά στην εκμάθηση και γλωσσική προετοιμασία των διδασκομένων.

ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι για τα μαθήματα παρακαλούνται να προσέλθουν την Τετάρτη 02.10.2024, στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών (κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Γ΄ όροφος), στις 12 πμ, με σκοπό την ενημέρωση και την οριστικοποίηση του προγράμματος του χειμερινού εξαμήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα μαθήματα και μέχρι τη συνάντηση, μπορείτε να προσέρχεστε στις ώρες συνεργασίας των διδασκουσών της γαλλικής γλώσσας, στον Β΄ όροφο του Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών.

Αλεξάνδρα Γεωργίου   Tρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 11.30-1.30 μμalexgeo@upatras.gr2610 969614
Αγγελική Σδούγα   Δευτέρα, Τετάρτη 2-4 μμaggasda@upatras.gr2610 969614

Για το ΔΞγ,

Β. Δελλή

ΕΕΠ Αγγλικής γλώσσας