ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2024

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 :: Ισόγειο του κτηρίου του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού

Α΄ ενότητα: Ομιλίες – παρουσιάσεις εκπροσώπων από κλάδους του τουρισμού || Αίθουσα ΔΤ 0.2 – Ώρα έναρξης 11.00

Β’ ενότητα: Προσωπική συζήτηση με εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων

Δηλώστε συμμετοχή έως και 22/02 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/zrhPhK3j7RkoAj5D6 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

2η φάση ηλεκτρονικής εγγραφής πρωτοετών φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 στο Πανεπιστήμιο Πατρών: 02.10.2023 – 12.10.2023


Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στέγασης πρωτοετών φοιτητών/τριών 2023 – 2024 του Πανεπιστημίου Πατρών: 03 – 20.10.2023


Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων σίτισης πρωτοετών φοιτητών/τριών 2023 – 2024 του Πανεπιστημίου Πατρών: έως  31.10.2023

Επικοινωνια φοιτητών με τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών

H πάσης φύσεως επικοινωνία με τα Τμήματα, τις Σχολές και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, θα γίνεται μόνο μέσω του λογαριασμού e-mail που τους έχει χορηγηθεί από το Πανεπιστήμιο.


Δρομολόγια Αστικού ΚΤΕΛ που εξυπηρετούν τη μετακίνηση φοιτητών

Σημαντικά Νέα

Σύντομος Χαιρετισμός

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές, σας καλωσορίζουμε θερμά στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχοντας περάσει από τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, μια πραγματικά επίπονη διαδικασία που έδωσε καρπούς, έχετε ήδη αποδείξει στον εαυτό σας ότι είστε ικανοί να ξεπερνάτε εκπαιδευτικά «εμπόδια». Βεβαίως, με την επιλογή σας να σπουδάσετε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποδείξατε επίσης ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις και να ξεπεράσετε νέα «εμπόδια» μάθησης και προσαρμογής. Το Τμήμα μας θα σας προσφέρει αρκετά τέτοια «εμπόδια», με τη μορφή ευκαιριών για νέα πληροφόρηση και για μάθηση στο πολύ ενδιαφέρον συνολικά, αλλά και για τη χώρα μας ειδικά, πεδίο της Διοίκησης Τουρισμού.

Καθώς περάσατε από την ιδιότητα της μαθήτριας και του μαθητή σ’ εκείνη της φοιτήτριας και του φοιτητή, να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι όλοι μας στο Τμήμα θα σας αντιμετωπίζουμε ανάλογα. Δηλαδή, ως ενήλικες που αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη ζωή τους και, μαζί με αυτήν, για τις σπουδές τους.

Όσο και αν το αντικείμενο είναι εξ ορισμού ενδιαφέρον, οι σπουδές σας μαζί μας θα είναι τόσο περισσότερο ενδιαφέρουσες όσο περισσότερο ενδιαφερθείτε και οι ίδιες/ίδιοι γι’ αυτό. Αν και είναι νωρίς για να το σκεφτεί κανείς, είναι καλό να γνωρίζετε ότι το Τμήμα σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε τόσο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, όσο και διδακτορικό. Καθώς θα διαπιστώσετε σύντομα, από πλευράς μας στεκόμαστε  στο πλάι σας για την καλύτερη ποιότητα στην εκπαίδευσή σας και για την κάλυψη των υποχρεώσεών σας απέναντι στο Τμήμα και στο Ίδρυμα.

Παρακαλούμε θερμά να παρακολουθείτε διαρκώς τις ανακοινώσεις στον ιστότοπο του Τμήματος, καθώς και εκείνες που θα λαμβάνετε μέσω eclass. Παρακαλούμε επίσης δείτε στην εφαρμογή  https://my.upatras.gr/  (μπορείτε να την κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας) τις υπηρεσίες που παρέχει το Πανεπιστήμιο Πατρών προς τις φοιτήτριες και τους φοιτητές. Θα συνδεθείτε με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό, που θα σας δοθεί με την εγγραφή σας στο Πανεπιστήμιο Πατρών μαζί με το ακαδημαϊκό σας email. Είναι καλό να ελέγχετε τακτικά το ακαδημαϊκό σας email, το οποίο θα αποτελεί και το μοναδικό email από το οποίο θα επικοινωνείτε με τη Γραμματεία, τους Διδάσκοντες και γενικά τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και σκανάροντας τον πιο κάτω QR κωδικό:

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να καλείτε χωρίς χρέωση το 11771.

Κλείνοντας, παρακαλούμε να μη διστάζετε στιγμή να ρωτήσετε οτιδήποτε. Οι απορίες και οι προβληματισμοί αποτελούν την ουσία της ύπαρξης ενός Τμήματος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και είναι αυτονόητα ευπρόσδεκτοι. Για τα ακαδημαϊκά θέματα καθένας από εσάς θα έχει και από έναν εκπαιδευτικό ως σύμβουλο και, βέβαια, μπορείτε να ρωτάτε ελεύθερα όταν συναντάτε τους διδάσκοντες. Για τα διοικητικά θέματα αρμόδια είναι τα στελέχη της Γραμματείας μας.

Εκ μέρους του εκπαιδευτικού και του διοικητικού προσωπικού του Τμήματος,
Δρ. Απόστολος Ραφαηλίδης
Πρόεδρος

 

Τα νέα του τμήματος

21.11.2019

Ταξιδιωτικές Κάρτες

20.000 ταξιδιωτικές κάρτες προσφέρονται σε νέους και νέες ηλικίας 18...
Read More
21.11.2019

3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο ΙΝΟΕΚ [Ορθή Επανάληψη]

Ανακοίνωση του 3ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου με Διεθνή Συμμετοχή με...
Read More
21.11.2019

Ηλεκτρονική Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων από τους Φοιτητές

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων από φοιτητές θα...
Read More
14.11.2019

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της μνήμης των ηρώων του Πολυτεχνείου

Δελτίο τύπου Πρυτανείας Πανεπιστημίου Πατρών Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 15...
Read More
6.11.2019

Υποβολή Δηλώσεων Μαθημάτων Πρωτοετών Φοιτητών (1ου Εξαμήνου)

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις προπτυχιακών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν μέσω...
Read More
1.11.2019

Σίτιση Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 :: Παράταση έως 18.11.2019

Η υποβολή δικαιολογητικών για την έκδοση κάρτας δωρεάν σίτισης ακαδημαϊκού...
Read More
29.10.2019

Μη Πραγματοποίηση Διάλεξης

Το μάθημα "Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων" του Α΄ εξαμήνου...
Read More

Μνημόνια Συνεργασίας

Αποστολή Τμήματος και Περιεχόμενο Σπουδών

Η ακαδημαϊκή λειτουργία του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού αρχίζει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 36 του Ν. 4610/2019, (ΦΕΚ 70/7.5.2019 τ.Α’)

Η αποστολή του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών είναι:

 1. Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των φοιτητών στην διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς και στον σχεδιασμό τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης σετοπικό, περιφερειακό, εθνικό καιδιεθνές επίπεδο.
 2. Η διεπιστημονική προσέγγιση τόσο του τουριστικού γνωστικού αντικειμένου όσο και του κλάδου σε ένα μεταβαλλόμενο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, τεχνολογικό και πολιτισμικό περιβάλλον, με σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία έρευνας.

Οι στρατηγικοί στόχοι του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού συνδέονται με τους αντίστοιχους στόχους του Πανεπιστημίου Πατρών και περιλαμβάνουν:

Στόχοι του ΠΠΣ του Τμήματος

Το ΠΠΣ βασίσθηκε στην εκτενή μελέτη της διεθνούς βιβλιογραφίας και εμπειρίας αναφορικά με την οικονομική και κοινωνική φύση του τουρισμού σε μία χώρα υποδοχής, την κλαδική συνθετότητα της τουριστικής παραγωγής και τον αντίστοιχα σύνθετο χαρακτήρα της επιστημονικής έρευνας, του τουριστικού σχεδιασμού και της διοικητικής και πολιτικής διαχείρισης σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο του τουριστικού φαινομένου.

Στόχος του ΠΠΣ είναι η παροχή οργανωμένων προπτυχιακών σπουδών στη διοίκηση του τουρισμού και των τουριστικών επιχειρήσεων, μέσα από μια διεπιστημονική εκπαίδευση συνδυάζοντας την θεωρία με την πρακτική/τεχνολογία και τη διδασκαλία με την έρευνα. Αναλυτικότερα το πεδίο του Τουρισμού εκπαιδευτικά και ερευνητικά προσεγγίζεται τόσο σε Μικροοικονομικό επίπεδο (επιχειρηματική δραστηριότητα στον τουρισμό και τις τουριστικές επιχειρήσεις), όσο και σε Μακροοικονομικό επίπεδο (ανάπτυξη και πολιτική του τουρισμού σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο).

Προσδοκώμενα Μαθησιακά Αποτελέσματα

Το ΠΠΣ του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού παρέχει την απαραίτητη και αναγκαία εκπαίδευση για την ανάπτυξη στελεχών που θα έχουν την ικανότητα σταδιοδρομίας σε όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας και στους φορείς σχεδιασμού τουριστικής ανάπτυξης και πολιτικής. Αναλυτικότερα οι απόφοιτοι του Τμήματος θα διαθέτουν τις όλες προϋποθέσεις για:

 • Να διοικούν μια τουριστική επιχείρηση επιδιώκοντας την επίτευξη των στόχων της.
 • Να εφαρμόζουν επιστημονικές διοικητικές μεθόδους καθώς και πρακτικές παραγωγής/ παροχής, τιμολόγησης, διανομής και προώθησης τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Να διαχειρίζονται με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τους ανθρώπινους πόρους της τουριστικής επιχείρησης ή του τουριστικού οργανισμού/φορέα που στελεχώνουν.
 • Να πραγματοποιούν έρευνες τουριστικής αγοράς και μελέτες τουριστικής πολιτικής.
 • Να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν στρατηγικές τουριστικής ανάπτυξης σε προορισμούς-στόχους με βάση το τρίπτυχο οικονομία-κοινωνία-περιβάλλον.
 • Να αναπτύσσουν ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού εντοπίζοντας τους προορισμούς που διαθέτουν τους κατάλληλους φυσικούς πόρους ή τις ειδικές υποδομές για τις συγκεκριμένες μορφές τουρισμού.
 • Να ενσωματώνουν τη κριτική τους σκέψη στην ανάλυση των σημερινών και των ανερχόμενων θεωριών του Τουρισμού.
 • Να αναπτύσσουν στατιστικές και υπολογιστικές μεθόδωνγια την ανάλυση τουριστικών δεδομένων και την λήψη αποφάσεων
 • Να αναλαμβάνουν ηγετικές πρωτοβουλίες σε τυχόν τεχνολογικές ή οργανωτικές αλλαγές που χαρακτηρίζουν το γρήγορα εξελισσόμενο διεθνές τουριστικό επιχειρηματικό / οργανωτικό περιβάλλον.
 • Να έχουν την δυνατότητα σταδιοδρομίας σε επίπεδο στελέχους σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου και των φορέων τουρισμού, ειδικότερα:
  • στον σχεδιασμό και τη διοίκηση ολόκληρης της τουριστικής επιχείρησης ανεξάρτητα μεγέθους, εφαρμόζοντας επιστημονικές μεθόδους στην οργάνωση- διοίκηση και λειτουργία της,
  • στον σχεδιασμό τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο,
  • στον τομέα marketing και ειδικότερα στη ανίχνευση και δημιουργία, τιμολόγηση, προβολή και διάθεση τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων,
  • στην αποτελεσματική υλοποίηση προγραμμάτων φιλοξενίας και την άριστη εξυπηρέτηση του επισκέπτη σε όλο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων,
  • στον τομέα παραγωγής ξενοδοχειακού προϊόντος, και ιδίως τη διαχείριση, οργάνωση και λειτουργία δωματίων, ορόφων, συνεδριακών χώρων, καθώς και τμημάτων άθλησης και ψυχαγωγίας πελατών,
  • στον τομέα παραγωγής ξενοδοχειακού προϊόντος, και ιδίως τον εφοδιασμό και τη διαχείριση των επισιτιστικών τμημάτων και μονάδων,
  • στην σχεδίαση, προώθηση και πώληση προϊόντων στους καταναλωτές, απευθείας από όλους τους παροχείς της τουριστικής βιομηχανίας,
  • στην εφαρμογή επιχειρησιακών και διεθνών πληροφοριακών συστημάτων συγκέντρωσης, επεξεργασίας και προώθησης στοιχείων και πληροφοριών των τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών,
  • στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών της πληροφορικής και των επικοινωνιών και ιδιαίτερα των τεχνολογιών του διαδικτύου στους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας,
  • στην σύνταξη μελετών για την ίδρυση, τη λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών,
  • στον συλλογικό σχεδιασμό και εφαρμογή προγραμμάτων για την ανάπτυξη διαφόρων μορφών τουρισμού, καθώς και την έρευνα και ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων σε υφιστάμενους ή νέο-αναδυόμενους τουριστικούς προορισμούς,
  • στην διασφάλιση ποιότητας παροχής τουριστικών υπηρεσιών και συμμόρφωσης του τελικού τουριστικού προϊόντος με τα σχετικά πρότυπα (π.χ. HACCP, ISO).

Επαγγελματικές Προοπτικές Πτυχιούχων

Οι πτυχιούχοι του Τμήματος θα δύνανται να απασχοληθούν ως στελέχη στις παρακάτω επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς:

 • Σε τουριστικές επιχειρήσεις, όπως σε ξενοδοχεία και λοιπές επιχειρήσεις φιλοξενίας, αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές εταιρείες, πρακτορεία (φυσικά και διαδικτυακά), σε φορείς διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων και ως στελέχη σε τομείς που αφορούν τη διοίκηση, το marketing, την οργάνωση και τις πωλήσεις.
 • Στο δημόσιο τομέα, όπως στο Υπουργείο Τουρισμού, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ). Επιπλέον στα γραφεία τουρισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμων και Περιφερειών), ως στελέχη που πραγματεύονται ζητήματα σχεδιασμού διοίκησης και πολιτικής του τουρισμού, καθώς και θέματα στρατηγικής τουριστικής ανάπτυξης και προώθησης τουριστικών προορισμών.
 • Ως αυτοαπασχολούμενοι στην τουριστική βιομηχανία
 • Σε λογιστικά γραφεία ή σε λογιστήρια τουριστικών επιχειρήσεων
 • Σε κλαδικούς φορείς τουρισμού, όπως ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), κ.ά., ως στελέχη των φορέων αυτών.
 • Σε αναπτυξιακές εταιρείες, ως μελετητές και σύμβουλοι τουρισμού και θεμάτων τουριστικής ανάπτυξης.
 • Στην ακαδημαϊκή κοινότητα και την τουριστική εκπαίδευση, ως καθηγητές, ερευνητές και εκπαιδευτές στις αντίστοιχες βαθμίδες εκπαίδευσης και κατάρτισης τουριστικών σπουδών σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων.

Πρόγραμμα Σπουδών

Η ακαδημαϊκή λειτουργία του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών αρχίζει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 (ΦΕΚ 70/7.5.2019 τ.Α’).

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ) του Τμήματος οδηγεί σε τίτλο σπουδών στη «Διοίκηση Τουρισμού» με τη συσσώρευση 240 πιστωτικών μονάδων (ECTS) και υλοποιείται σε 8 ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Μέλη ΔΕΠ

Παναγόπουλος Αλκιβιάδης

Καθηγητής || alkpanagop@upatras.gr || 2610962880 || tourism.upatras.gr/alkpanagop || Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 14.00-15.00, Τρίτη 12.00-14.00

Μαυριδάκης Θεοφάνης

Αναπληρωτής Καθηγητής || mavridakis@upatras.gr || 2610962935 || Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 15.00-17.00, Τρίτη 14.00-15.00

Παπαπετρόπουλος Πέτρος

Επίκουρος Καθηγητής || peterpap@upatras.gr || 2610962940 || Ώρες Γραφείου: Τρίτη 13.00-15.00, Τετάρτη 12.00-13.00

Νίκας Ιωάννης

Επίκουρος Καθηγητής || nikas@upatras.gr || 2610962890 || tourism.upatras.gr/nikas || Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 15.00-16.00, Τρίτη 13.00-15.00 [μετά από συνεννόηση], Τετάρτη 14.00-15.00

Μπάλλα Βασιλική

Επίκουρη Καθηγήτρια || 2610962936 || vballa@upatras.gr || Ώρες Γραφείου: -

Πούλης Αθανάσιος

Επίκουρος Καθηγητής || tpoulis@upatras.gr || 2610962939 || Ώρες Γραφείου: Πέμπτη 12.00-13.00, Παρασκευή 12.00-14.00

Χατζοπουλου Ευαγγελία

Επίκουρη Καθηγήτρια || echatzop@upatras.gr || 2610962897 || Ώρες Γραφείου: Τετάρτη 13.00-15.00, Πέμπτη 15.00-16.00

Κουτσονίκος Ιωάννης

Αναπληρωτής Καθηγητής || 2610962884 || gkoutson@upatras.gr || Ώρες Γραφείου: Τρίτη 10.00-12.00, Τετάρτη 12.00-14.00, Πέμπτη 10.00-12.00

Ραφαηλίδης Απόστολος

Αναπληρωτής Καθηγητής || arafail@upatras.gr || 2610962883 || sites.google.com/site/arafailidis/ || Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 13.00-14.00, Τετάρτη 13.00-15.00 [μετά από συνεννόηση]

Καρυώτη Βασιλική

Επίκουρη Καθηγήτρια || 2610962893 || vaskar@upatras.gr || Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 13.00-14.30, Τετάρτη 14.00-15.30

Χατζοπούλου Ιωάννα

Επίκουρος Καθηγήτρια || ichatzop@upatras.gr || 2610962937 || Ώρες Γραφείου: Τετάρτη 18.30 - 19.30, Πέμπτη 15.00 - 16.00, Παρασκευή 12.00 - 13.00

Βάθη-Σαράβα Παναγιώτα

Επίκουρη Καθηγήτρια || 2610962889 || pvathi@upatras.gr || Ώρες Γραφείου: Πέμπτη 13.00-14.00, Παρασκευή 12.00-14.00

Ντόβας Δημήτριος

Λέκτορας Εφαρμογών || dimdovas@upatras.gr || 2610962938 || Ώρες Γραφείου: Τρίτη 11:30-13:00, Πέμπτη 14:00-15:30

Ε.ΔΙ.Π & E.Τ.Ε.Π

Αργυροπούλου Μαρία

Ε.ΔΙ.Π || 2610962881 || margyrop@upatras.gr || Ώρες Γραφείου: Τετάρτη 12.00-14.00, Πέμπτη 13.00-14.00

Αθανασοπούλου Φωτεινή

Ε.Τ.E.Π || 2610962861 || fath@upatras.gr || Ώρες Γραφείου: Τρίτη 10.00-12.00, Πέμπτη 11.00-12.00

Δροσοπούλου Νότα

Ε.Τ.Ε.Π. || 2610962862 || Ώρες Γραφείου: Τρίτη 12.00-14.00, Τετάρτη 14.00-15.00

Εξωτερικοί Συνεργάτες

Πολύζου Ελένη

elinapolyzou@upatras.gr

Σαλάτας Ηλίας

iliassalatas@upatras.gr || Ώρες Γραφείου: Τρίτη 16.00-17.00

Επικοινωνία

Προσωπικό Γραμματείας

Πετροπούλου Ευγενία, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη [2610962879]


Μεσσάρη Σοφία, ΠΠΣ Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού [2610962878]

Πατρώνη-Παπαγιαννοπούλου Ελένη, ΠΠΣ Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού – Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών  [2610962885]

Κολιόπουλος Θεόδωρος, ΠΠΣ Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (πρώην ΤΕΙ) – Διδακτορικό Πρόγραμμα Σπουδών [2610962877]

Βαρθολομάτου Σπυριδούλα – Κωνσταντίνα, ΠΠΣ Τμημάτων Λογιστικής Χρηματοοικονομικής (πρώην ΤΕΙ) [2610962876]

Οι Πτυχιούχοι του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (πρώην ΤΕΙ) θα απευθύνονται με email στο tourismsecr@upatras.gr και τηλεφωνικώς στο 2610962876 στην κ. Βαρθολομάτου Σπυριδούλα – Κωνσταντίνα.email: tourismsecr@upatras.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών

Δευτέρα: 11:00 – 13:00

Τετάρτη: 11:00 – 13:00

Παρασκευή: 11:00 – 13:00